Duurzame websites en online aanwezigheid voor initiatieven met maatschappelijke meerwaarde.

Over ons

Wij, Roger en Dion kennen elkaar al sinds de basisschool eind jaren 80. Onze gezamenlijke passie voor techniek, internet en IT heeft ons samengebracht als vrienden en zakenpartners. We willen nu onze vaardigheden gebruiken om u en de maatschappij verder te helpen via ons initiatief uOnline die we op de Dag van de Arbeid in het Coronajaar 2020 gestart zijn. We hopen met u een fijne samenwerking te creëren, zodat u maatschappelijke meerwaarde kunt exposeren via het internet.

Roger

Roger is afgestudeerd IT’er en heeft jarenlange ervaring als beheerder en  projectmanager. Roger heeft in 2021 de dappere keuze gemaakt om zijn vaste baan op te geven en zijn passies te combineren en zo een nomadenbestaan te combineren met zijn werk bij uOnline.

Dion

Dion heeft een werkervaring en een opleidingsachtergrond als IT’er, onderwijskundige en bedrijfskundige. Maatschappelijk verantwoord leven en eten combineert Dion met zijn liefde voor techniek en IT. Wonend en werkend in Amsterdam is dit de vaste locatie voor uOnline.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een intakegesprek met een kopje koffie of online, plus een maatwerk demonstratie is altijd gratis. U kunt dus gerust contact met ons opnemen. Zo leren we elkaar op een leuke in informele manier kennen. We gaan pas definitief met elkaar verder als we er beide volledige achter staan.